Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuální Škoda Auto

Škoda Auto patří od roku 1991 do koncernu Volkswagen Group, což jí umožnilo proniknout na světový trh a nabízet moderní a konkurenceschopné vozy.

Škoda Auto v současnosti vyrábí širokou škálu osobních automobilů, včetně hatchbacků, sedanů, kombi, SUV a elektromobilů. Nejpopulárnější modely značky zahrnují Škodu Octavia, Škodu Fabia, Škodu Superb a nově představený elektromobil Škoda Enyaq iV.

Automobily Škoda Auto jsou známé svou kvalitou, spolehlivostí a dostupnou cenou. Společnost se také zaměřuje na inovace a ekologické technologie, aby co nejlépe splnila požadavky zákazníků a přispěla k ochraně životního prostředí.

Škoda Auto má rozsáhlou prodejní síť po celém světě a exportuje své vozy do více než 100 zemí. Společnost zaměstnává tisíce lidí a má významný ekonomický dopad na Českou republiku.

Škoda Auto je jednou z nejúspěšnějších značek v automobilovém průmyslu a věříme, že i v budoucnosti si zachová své postavení a bude pokračovat ve výrobě atraktivních a konkurenceschopných vozů pro své zákazníky po celém světě.